Как да се създаде скъп интериор с малък бюджет

Повечето хора са на мнение, че красив и стилен интериор може да бъде създаден само ако инвестирате голяма сума пари в него. Всъщност, според уебсайта на Homeid, не само финансови инвестиции, но и стилистични решения играят роля в дизайна на апартамента. Ако знаете как правилно да организирате и украсявате пространството, то тогава дори един евтин апартамент ще зарадва вас и вашите приятели.

Арт обект

Картини, статуи, стъклописи и други предмети на изкуството априори правят интериора на къщата необичаен и стилен. В допълнение, те изпълняват друга важна функция - те отвличат вниманието на гостите и собствениците на апартаменти от евтини ремонти. Необходимите арт предмети могат да бъдат закупени в магазин за изкуство. И ако искате да спестите още повече - просто изберете снимката, която ви харесва в интернет, отпечатайте го върху платно и го поставете на стената в хола или спалнята.

Обектът на изкуството трябва да има определена художествена стойност и интересен външен вид

Винтидж неща

Старините в миг на око трансформират интериора, правят го по-изискано, придават на аристокрацията. Можете да вземете нещо в интернет - винаги има хора, които са готови да продадат красива стара стока на изгодна цена.

Старинни предмети - интересен акцент за интериора

Декоративен екран

Много хора разглеждат екрана като устройство, недостойно за апартамента им, тъй като то е доста старомодно. Това становище обаче е погрешно. Екранът е свързан с ориенталски вкус и създава атмосфера на лукс в стаята. В допълнение, това е отличен метод за зониране на пространството в къщата. Може да се използва както в хола, така и в спалнята. Сред предимствата на екрана: мобилност (ако е необходимо, можете да преместите продукта във всяка стая), леки и компактни размери, които ви позволяват да го съхранявате в килер, килер, различни дизайни, възможност за промяна на оформлението на стаята в минута.

Таван корниз

За скъпи, луксозни интериори се характеризират с големи прозорци и високи тавани. Ако не притежавате този атрибут на лукса, има алтернативна опция за вас - таванския корниз. Това нискотарифно придобиване ще ви помогне да разтегнете пространството, визуално да го увеличите, да я направят по-леко и по-просторно.

Възглавнички

Този елемент на декора играе важна роля в дизайна на всеки апартамент. Те могат да бъдат ярък акцент в стаята, създават приятна атмосфера. В допълнение, тези възглавници ще бъдат най-добрият начин за поддържане на стила в една посока. Единствената точка: опитайте се да изоставите възглавниците, които идват с дивана. Обикновено те са сиви и незабележими и това по никакъв начин не може да спомогне за повишаване на статуса на вашия апартамент. Отидете до магазина или шийте снимка на продукта сами, ако обичате занаятите.

Home Interior Design Ideas - HomeID

The modern interior design ideas for your home http://homeid.org

2017-02-11T10:12:03

Нищо допълнително

Минимализмът е най-добрият ти приятел по въпроса за статуса на апартамента. В елитните къщи няма нищо излишно, всяко нещо има своето място. Тук няма да намерите рафтове и шкафове, пълни с ненужни неща. Всяка мебел носи собствено енергийно и функционално натоварване. Затова се опитайте първоначално да оборудвате апартамента с мобилни, практични и стилни мебели.

Премиум акцент

За съжаление, не всички елементи на интериора от висок клас ще бъдат евтини. За някои нещо трябва да се харчат пари. Тя ще стане череша на тортата. За спалнята е удобно легло (не сгъваем диван, а легло), за кухнята е добра трапезарна маса, за всекидневната е уютен и висококачествен диван. Това обзавеждане ще се съсредоточи върху вниманието на себе си, така че го избирайте разумно, а не пестете финанси.