Игри Minecraft

Кой от нас не би искал да живее в съвършен свят! За съжаление реалността често не прилича дори на най-изсъхналите от нашите фантазии и затова понякога просто искате да затворите очите си, макар и само за секунда, да се завлечете в света на мечтите си. За щастие на онези, които предпочитат да видят пред себе си нещо по-осезаемо, съвременните компютърни технологии позволяват на всеки, който иска да изгради виртуална реалност по свой вкус.

Този свят на играчки изобщо не прилича на реалистичните триизмерни изображения, които ни развалят с модерни 3D стрелци или MMORGP. Въпреки простотата на визуалното изпълнение, Майнкрафт игри са популярни по целия свят и това не е случайно! В крайна сметка, само Minecraft игри ви позволяват да се чувствате като истински художник, създавайки вашата нова перфектна реалност. Добавете малко фантазия и оживяват осембитови квадрати, а вашият виртуален свят ще играе с най-ярките цветове!

Вземи и изгради!

Това е начинът да се преведе името на тази мега-популярна играчка от английски и именно тези думи отразяват основната същност на целия процес на игра. Да, трябва да си направите и да построите най-много тук! В крайна сметка, единственият начин и нищо друго не може да превърне безжизнената планета в уютен рай, където бих искал да работя и да живея.

Minecraft Noob vs SpongeBob Lucky Blocks

Minecraft Noob met SpongeBob SquarePants Lucky Blocks and decided to try his luck. Do Noob lucky this time? Watch... Minecraft Playlist: https://goo.gl/kgisjt | SpongeBob Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL-CMFTxI0Fkn9jFuB6m3ARxnJS57ssU3L

2019-01-18T18:32:14

Майнкрафт игрите принадлежат към така наречения "пясъчен" жанр, а ако обичате да правите куличики или дори да изграждате пясъчни замъци в детството, тогава можете да подходите към идеята за изграждане на собствена виртуална реалност с истински ентусиазъм! Всичко, от което се нуждаете, е вашето въображение и здрав разум. Фантастика - да измислят нови и нови форми на организация на собствения си свят и здрав разум - да ограничим малко тази мисъл и да я насочим в правилната посока.

В този случай правилната посока е защита от врагове и развитие на нови ресурси. И ако инсталирате Minecraft Mods, играта ще получи нов характер, всичко това е просто необходимо, за да може вашият герой не само да оцелее, но и да живее на планетата, която е усвоил доста щастливо. Това, разбира се, понякога искате да мислите и да изграждате златни дворци с ажурни стени, но винаги трябва да помните най-важното: първо, трябва да се погрижите да осигурите собственото си оцеляване.

Така че, вие го обмислихте внимателно и решихте: аз искам да създавам и създавам. И тогава тичаш през цялото време в света на фантазиите на други хора, изпълняваш мечтите на някой друг ... Достатъчно! Сега само вашите идеи и вашите желания ще олицетворите във вашия собствен виртуален свят.

Игрите в стила на Minecraft ви дават неограничени възможности за творчество и реализация на най-неочакваните таланти. Но преди да почувствате себе си като пълноправен собственик на новия свят, трябва да отделите малко време, за да се извиете - което означава, да живеете според правилата, продиктувани от обстоятелствата.

Minecraft Golem

Трябва да похарчите първите си усилия за търсене и извличане на ресурси. Може да се нуждаете от ресурси, както за изграждане на къща (това ще бъде вашето място за почивка и убежище от врагове), така и за изграждане на селскостопански сгради. Когато приоритетите са завършени, можете да използвате излишъка от извлечени ресурси за озеленяване и красота.

Не забравяйте да хранят своя герой! Както и в реалния живот, храната може да бъде получена по различни начини и консумирана по различни начини. Можете да убиете тълпа (някакво ядливо животно) и да ядете месото му - но не забравяйте, че е по-добре да печете сурово месо. Не само, че след топлинна обработка, тя гаси глад по-добре, но и някои от неговите видове (пиле, например) обикновено са отровни в суровия им вид и нищо в пърженото. Също така храната може да се отглежда - точно както се отглежда зърно в нашите села, от което след това се приготвя хляб.

Инструментите на Minecraft ви дават възможност не само да повлияете на облекчението около вас, но и да модифицирате материалите - точно както в реалния свят! Суровините в този красив симулатор със сигурност преминават през всички етапи пред очите ви, от минното дело до довършване на обработката и производството на готовия нов продукт.