Minecraft Mods за играта Майнкрафт

Днес Minecraft е много гъвкава игра, която лесно може да бъде променяна с помощта на текстурни пакети, както и с помощта на модове - които сега се обсъждат.

Standard Minecraft започва да притеснява мнозина след няколко месеца на играта, но не трябва да хвърляте тази страхотна игра, защото можете да разнообразите играта с помощта на модове, които са направени от разработчици от трети страни - същото като играчите. Те могат да добавят нови елементи, нови тълпи, както и друга функционалност. Например, можете да видите модификация, която добавя много нови врати, от различни материали и цветове, като по този начин става ясно, че можете да увеличите количеството на всичко в играта, използвайки толкова просто нещо. Моделите или Mods para Minecraft са станали много популярни, вероятно 90% от играчите, които се движат по света на играта използват поне веднъж допълнителни чипове.

Този портал е голям архив от самите модове, без значение колко посещавате този сайт, просто не можете да инсталирате всички налични модификации за играта Minecraft. В края на краищата, всеки ден ние добавяме нови, по принцип няма да ни поддържате. Вероятно това е много добре, защото ще имате избор какво точно искате и винаги ще намерите това, за което сте дошли.

Minecraft Mutant Zombie vs Mutant Snow Golem

Who will win - Mutant Zombie or Mutant Snow Golem? Watch this stream! More videos: Santa Claus saves Minecraft Christmas https://www.youtube.com/watch?v=qZoZASwwIZM

2019-01-15T04:20:52

Как са инсталирани тези така наречени модове за Майнкрафт? Всичко е много просто, само за няколко минути, ние написахме статия на тази тема: Как да инсталираме модове в Minecraft - препоръчваме ви да четете, и накратко, трябва да инсталирате Forge, който е необходим като уплътнение между играта и модификациите от трета страна, без които вие нищо няма да работи. Успех в търсенето на най-добрите модове!