Игри Щастлива маймуна - Monkey Go Happy

Онлайн игри Щастлива маймуна - серия от образователни забавления за малки деца от предучилищна и начална училищна възраст. Те говорят за малка маймуна, която плаче през цялото време. Задачата на играча е да развесели бебето. Хероинът се усмихва само в един случай - когато геймърът правилно решава проблеми с играта и изпълнява задачи.

Всички части на играта Monkey Go Happy, включително нови играчки през 2017 и 2018 г., създадени въз основа на програмата "Monkey Go Happy" - развитието на Pencilkids. Тя е автор на по-голямата част от забавленията с хитро героиня. След като серията стана популярна и разпознаваема, други разработчици започнаха да пускат новите игри Happy Monkey. Дори и добре познатите Affe Spiele не могат да устоят на плагиатството на идеята. Но войната сред игроделов потребители само на ръка. Колкото повече добри играчки се появяват в публичното пространство, толкова по-високо е тяхното качество (конкуренция за вниманието на потребителите) и по-широкият избор. Днес сред игрите за щастливи маймуни има такива, които са предназначени само за момичета:

  • облекло,
  • симулатори на магазини,
  • грижи за бебета;

и има версии за момчета:

  • стрелба топки,
  • военни игри,
  • пътувания до военната база и др.

Но все пак повечето от забавленията са универсални и подходящи за бебета от двата пола.

Monkey GO Happy Samurai Walkthrough Let's Play

Play Monkey GO Happy Samurai game online http://friv2.racing/monkey-go-happy-samurai.html | In this video, you can see the gameplay of Monkey GO Happy Samurai game, to understand how to play it, learn some secrets or simply relax. Enjoy this!

2017-02-04T12:14:01

Внимание!

Независимо от факта, че игрите от поредицата Щастлива маймуна се считат за развитие и предназначени за деца, да ги играете не е толкова лесно.

Не, нито самото управление, нито сюжетът на въпросите. Всички игри от поредицата започват приблизително по същия начин: потребителят избира едно от маймуните в менюто и слуша за известно време, докато плаче. След това на екрана се появява текст или картина с обяснение за това, което кара маймуната да плаче. Задачата на играча е да отстрани причината. И тук започва най-интересното. По-нататъшното преминаване на играта е куест с куп необичайни пъзели. Те могат да докоснат всичко: сметки, азбука, природни явления, храна, дрехи, закони на физиката, някои исторически събития. Често в игри с щастливи маймуни има известни анимационни герои:

  • нинджа,
  • елфи,
  • леприкони и др.

За да изпълните задачата, потребителят ще трябва да си взаимодейства с тях. За всякакви елементи и символи на екрана можете (и трябва!) Кликнете с мишката. Неживите елементи ще демонстрират свойствата, които притежават, а анимирането ще извърши някои действия. Задачата на играча е да отгатне как, и най-важното - в каква последователност да използва всичко това.

В някои игри на сайта Puppo Spiele от цикъла Monkey Go Happy, особено в новите части, разработчиците се съжалиха за геймърите и осигуриха няколко съвета. В други подобни индулгенции има, но можете да изберете нивото на сложност и да започнете приключението с една проста опция.

Голям плюс на серията маймуни е, че по един спокоен, забавен начин, тя прави мозъка на детето да се напряга, да се концентрира върху намирането на решения и, като резултат, да се развива.