Ядосани птици игри (Angry Birds)

Сагата на Ядосани птици, в която ковадните свине откраднаха яйца, въплътени в най-успешната мобилна игра от последните години! Angry Birds станаха невероятно популярни по целия свят и откриха нова страница в историята на забавленията. Angry Birds Online игри не просто спечели любовта на геймърите, те са ярки графики и прост, но феноменално пристрастяваща игра. В допълнение, това забавление развива абстрактното мислене, реакцията, зрителя и основните понятия на физиката и балистиката. Сега можете да играете Angry Birds безплатно на вашия компютър. Изберете любимата си онлайн игра и помогнете на злите птици да постигнат целта си!

Знаейки любовта на геймърите по света към игрите за Ядосани птици, ние сме събрали най-доброто от тях на тази страница! Но нека се опитаме да научим малко повече за това, без преувеличение, култантството на последните години.

Angry Birds е игра, създадена от Rovio Entertainment. Вдъхновена от филма за крилатите стилизирани птици, играта първоначално беше реализирана за операционната система iOS - за работа с телефони на Apple - през 2009 година. От този момент, чрез AppStore, лицензирания магазин на Apple, играта е изтеглена около 12 милиона пъти. Първият път беше произведен само във формата, разработена за сензорни екрани на смартфони и таблетни компютри, работещи с iOS, Symbian, Android, BlackBerry и Windows Phone. Въпреки това, с нарастващата популярност на играта са разработени и версията за PC и игрови конзоли.

Игрален парцел

Разбира се, всеки зъл герой има своя индивидуална тайна с лош характер. Не мисля, че героите на играта Angry Birds - изключение! Разбира се, те имат свои собствени много добри причини да не обичат отвратителните зелени прасета с неприятни лица! Факт е, че сладките домашни прасета, както сме ги смятали заради нашето стереотипно мислене, изложени в приказките за Прасчо, са най-лошите врагове на птиците, които правят гнездата си на земята! Ненаситните свине без съзнание унищожават гнезда в търсене на яйца - любимото им деликатес.

Безкрайно така не може да продължи, а след като ядосаните птици го дразнят. Гневът им към свинтусов преминава точката на кипене, а Ядосани птици се събират, за да ударят врага. Тъй като повечето от нашите птици не могат да летят, те трябва да измислят друг начин за продуктивна атака! Използвани са прашки - любимото оръжие на училищните хулигани, като правило срещу птици и използвани. Самите ядосани птици се превръщат в снаряди - и те не се притесняват, че след изстрел те попадат мъртви на земята, а след това напълно се рушат в куп пера. Ядосан, кипящ в малките, но много горди сърца, просто се нуждаят от изход! И те са готови да умрат по-рано, но е жестоко да отмъсти за разрушителите на техните гнезда.

Angry Birds Online Game Walkthrough

Play Angry Birds game online http://friv2.racing/angry-birds.html | In this video, you can see the gameplay of #AngryBirds game, to understand how to play it, learn some secrets or simply relax. Enjoy this! | Angry Birds Games http://play-angry-birds.org/angry-birds-games

2016-12-02T08:51:34

Серия на играта Ядосани птици

Първата класическа версия беше издадена през декември 2009 г. за iOS. В играта беше предложено да се изгори прашката на прасетата, стоящи на или зад различни конструкции, за да се унищожат всички прасенца на детската площадка. С нарастването на опита, на играча станаха достъпни различни видове ярки птици със своите специални способности, които биха могли да се активират в играта. Rovio Mobile разпространи играта с няколко безплатни актуализации.

Angry Birds Seasons

Играта включва специално издание за Коледа, Хелоуин, Ден на Св. Патрик, Свети Валентин; както и източно, лятно, китайско, японско и други издания - понякога с повтарящи се теми.

Angry Birds Rio

Играта е издадена през 2011 г., в началото на пролетта, и е базирана на анимационния филм Рио, заснет от 20th Century Fox. Почти веднага играта Angry Birds Rio 2 излезе с продължаването на приключенията на злите птици.

Angry Birds Space

Тази игра, пусната под ръководството на Angry Birds, се появи през март 2012 година. Тя включва елементи, характерни за предишни версии на Angry Birds, но съдържа малко модифицирана физика. Тъй като играта върви между различни планети, силите на гравитацията действат по необичаен начин.

Bad Piggies

Прасенцата се втурват в битка! Помогнете им да получат картата, върху която са маркирани гнездата на Angry Birds, в играта Bad Piggies! За да стигнете до картата, трябва да построите автомобил! Имате няколко клетки, които можете да попълните, и няколко подробности, които можете да избирате: колела, дюзи за движение и клетки, където можете да засадите прасе. Съберете тарантите и започнете картата! Дюзите ви позволяват да контролирате движението на прасето след старта.

Angry Birds Star Wars

Играта е издадена в края на 2012 година. Парцелът му се пресича значително с класическата серия Star Wars.